SPECIALITETER

Forretter

Lakseroulade med marineret rejesalat
Sæsonnens fisketallerken
Urtefarseret laks i butterdej
Røget laks med spinattærte
Rødvinsdampet fisk på urtebund og purløgscreme
Fiskesuppe legeret

Stegeretter

Spansk svinekam
Indbagt svinemørbrad
Flødestegt kalvefilet
Flødestegt kalvesteg
Kalvemørbrad i dijonsauce
Kalveculotte i rosmarinsauce
Oksefilet Provencale
Dyreryg Impala
Dyrekølle
Glaseret skinke med salat, tærte og flødekartofler
Stegt marineret hanebryst i porercremesauce
(Tilbehør efter sæson og eget ønske samt frit kartoffelvalg)

Desserter

Desserttallerken
Nøddekurv med frugtcompot og vanilleparfait
Crepes Cuzettes
Chokoladekage med anismarinerede brombær os is
Dessertbord med 6 slags desserter
Fransk ostebord med frugttærter

 
64,- Kr.
74,- Kr.
60,- Kr.
76,- Kr.
74,- Kr.
64,- Kr.
 
 
 
112,- Kr.
108,- Kr.
128,- Kr.
118,- Kr.
168,- Kr.
132,- Kr.
148,- Kr.
180,- Kr.
116,- Kr.
92,- Kr.
92,- Kr.
 
 
 
76,- Kr.
60,- Kr.
66,- Kr.
66,- Kr.
80,- Kr.
60,- Kr.