SPECIALITETER

Forretter

Lakseroulade med marineret rejesalat
Sæsonnens fisketallerken
Urtefarseret laks i butterdej
Røget laks med spinattærte
Rødvinsdampet fisk på urtebund og purløgscreme
Fiskesuppe legeret

Stegeretter

Spansk svinekam
Indbagt svinemørbrad
Flødestegt kalvefilet
Flødestegt kalvesteg
Kalvemørbrad i dijonsauce
Kalveculotte i rosmarinsauce
Oksefilet Provencale
Dyreryg Impala
Dyrekølle
Glaseret skinke med salat, tærte og flødekartofler
Stegt marineret hanebryst i porercremesauce
(Tilbehør efter sæson og eget ønske samt frit kartoffelvalg)

Desserter

Desserttallerken
Nøddekurv med frugtcompot og vanilleparfait
Crepes Cuzettes
Chokoladekage med anismarinerede brombær os is
Dessertbord med 6 slags desserter
Fransk ostebord med frugttærter

  64,- Kr. 74,- Kr. 60,- Kr. 76,- Kr. 74,- Kr. 64,- Kr.       112,- Kr. 108,- Kr. 148,- Kr. 118,- Kr. 168,- Kr. 132,- Kr. 148,- Kr. 180,- Kr. 116,- Kr. 92,- Kr. 92,- Kr.       76,- Kr. 60,- Kr. 66,- Kr. 66,- Kr. 80,- Kr. 60,- Kr.