Nyt tag?

Murermester Winkler  hjælper dig gerne med at udskifte til nyt tag. Tømrerfirmaet er beliggende i Odense og tager opgaver i Odense, Middelfart, Svendborg og omegn. Murermester Winkler er kendt for håndværk i høj kvalitet og god service. Vi giver dig derfor altid den bedste rådgivning, bruger kun samarbejdspartnere som man kan stole på og efterlader altid dit hjem pænt efter os. Det synes vi kendetegner en god håndværker.

Vi går ikke på kompromis med det gode håndværk 

 

Nyt tag – hvilke muligheder har jeg?

Vi kommer ud og besigtiger dit hus, så vi sikrer, at alle elementer kommer med, så vores tilbud og råd matcher både behov, jeres forventninger og husets konstruktion.

Vi rådgiver og vejleder omkring valg af materialer og muligheder. Lad os udregne en pris på et nyt tag og give en uforpligtende gennemgang af mulighederne.

Ikke alle typer tagbelægning kan bruges til alle typer taghældning. Især de mest ”åbne” belægninger som teglsten kræver en vis hældning på taget, for at det kan forblive tæt.

Ved nogle typer tagbelægning anbefales det, at der lægges et undertag ved lave hældninger, mens det ikke anses for nødvendigt ved højere hældninger. Jo lavere taghældningen er, jo nemmere vil det være for vand og fugt at trænge ind.

Skal huset have et nyt udtryk?

Før du vælger løsning, når du skal udskifte dit tag, bør du undersøge de mange muligheder først.
Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så du får den optimale løsning for dit hus

Få et tilbud på et nyt tag i Odense

Kontakt os, så udregner vi et tilbud.

Tagrenovering

Skal dit eksisterende tag renoveres, eller er der nogle mindre tagreparationer, der skal udføres, hjælper vi også gerne. Vi er specialister i tagarbejde og giver gerne et tilbud på renovering af dit tag.