Badeværelse

Badeværelsesrenovering?

Hos Murermester Winkler har vi stor erfaring med renovering af badeværelser. Vi vægter høj kvalitet og rådgiver omkring materialevalg, herunder alt fra klinker, fliser, vådrumsbehandling, gulvvarme m.v.

Større Badeværelse?

Skal badeværelset laves større, har vi stor erfaring med udførelse og rådgivning i forbindelse med ønsker om at bygge større badeværelser. Vi rådgiver gerne omkring nedbrydningsmuligheder, hvordan man kan flytte vægge, og hvordan man forholder sig til bærende vægge m.v. Få den korrekte rådgivning, så I kan få bygget jeres drømme badeværelse!

Indretning af badeværelse?

Du har sikkert allerede gjort dig en masse tanker om indretningen af dit nye badeværelse. Vi rådgiver gerne om indretningsmuligheder af dit nye badeværelse ud fra en håndværksmæssig betragtning. Vi har stor erfaring i udførelse og rådgivning i forbindelse med ønsker om at bygge nye badeværelser. Kontakt os for en uforpligtende snak!

Flisevalg, gulvvarme m.v.

Hvilke fliser eller klinker skal der på gulvet? Hvad med gulvvarme? Vi rådgiver gerne omkring muligheder, materialevalg, m.v., og vi giver gerne et tilbud på udførelse. Hvis du ønsker et nyt badeværelse, hvor der ikke gås på kompromis med det gode håndværk, så skynd dig at kontakte os.

Badeværelse Odense?

Murermester Winkler er specialist i at bygge nye badeværelser badeværelser. Brug din lokale murermester fra Odense når du skal have lavet nyt badeværelse? Vi hjælper gerne til med alt fra rådgivning til bygning af dit nye badeværelse. Skal der flyttes vægge, ønsker du et større badeværelse, skal der være gulvvarme på badeværelset, skal der bygges spabad eller brusekabiner, skal der flyttes vægge, gulvvarme, hvilke fliser og klinker skal der vælges til det nye badeværelse. Kontakt Murermester Winkler for et uforpligtigende snak.

Murermester Michael Winkler tilbyder som murer i Odense uforpligtende professionel rådgivning på bygning af nye badeværelse i Odense.

Vi tilbyder hurtigt og professionelt udført murerarbejde og unik ekspertise omkring bygning af badeværelse Odense.

Murermester Michael Winkler har mange års erfaring med at bygge badeværelse Odense

Kontakt os for et godt tilbud på dit nye Badeværelse Odense