Facaderenovering

Vi er eksperter i facaderenovering

 

Facerenovering genopliver dit hus

Fugerne mellem mursten smuldrer med tiden. Efterhånden som mørtlen forsvinder fra fugerne, kommer huset til at se slidt ud og er ikke længere så smukt, som det har været. Vi fræser fugerne ud og fuger huset på ny.

En stor forskel og øget værdi

Omfugning af dit hus gør en stor forskel. Huset ser mere velholdt ud. Facaden fremstår mere som en helhed, huset ser solidt og sundt ud. En facaderenovering forbedrer husets stand og forøger værdien i en salgssituation.

Det gode håndværk er i centrum

Vi renovererer alle former for facader. Vi renoverer murstensfacader, vi laver pudsede facader, filtsede facader, facadeisolering m.v.

Hvis facaden i dag er pudset, kan vi også genskabe den blanke mur. Vi kommer gerne forbi og fortæller om de muligheder der er, og hvilke løsninger der er. Så hvis din facade skal renoveres, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Facaderenovering – hvilke muligheder har jeg?

Der findes en væld af muligheder, når man renoverer facader. Vi rådgiver dig gerne om de muligheder, der er. F.eks. kan man i pudsningen af facaden indtænke isolering med f.eks. Rockwoolpuds, så facaden står som ny og varmeregningen reduceres. Vandskuring af facaden kan også give dit hus og dine mure et helt nyt udtryk.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne, hvis det gode murerhåndværk skal være i fokus.